ORANGERIET

Varmt välkommen in i Orangeriet. Här konfererar ni verkligen i en oas mitt i stan med utsikt och direkt access till den charmiga innegården. Orangeriet tar 45 personer i biosittning och erbjuder all nödvändig teknik i form av projektor, dator, mikrofon, konferenssystem och högtalare. Lokalen passar perfekt för att ha konferens eller dragningar under halvdag eller heldag med kombination av goda måltider och möjlighet att bryta upp den stora gruppen till flera mindre i de olika grupprummen.

Orangeriet passar även perfekt för frukostseminarium där man kan nyttja innegården för mingel under sommartid eller Passagen året om som ligger precis utanför hörsalen med en stor social bardisk där frukost serveras. Intill orangeriet finns även 4 nyrenoverade badrum. Boka direkt här nedan eller hör av er så tar vi fram ett skräddarsytt upplägg för er. Orangeriet anpassas efter era önskemål.

Vad ingår?

I alla våra rum finns tillgång till block, pennor, kaffe, te och vatten. Ni har även möjlighet att addera välsmakande måltider från bland annat East, Holy Green och Taverna Brillo. Menyerna skickas till er innan konferensdagen och våra värdinnor ser till att allt finns på plats vid önskad tidpunkt.

Antal platser:  45 (Möjligt att dra in extra stolar)
Kontakta oss på info@biblioteket11.se för en offert

* Fyll i uppgifter och önskemål så återkommer vi inom 24 timmar med ett skräddarsytt upplägg

KLUBBRUMMET

22 platser

GALLERIET

6 platser

GATE 11

4 platser

PASSAGEN

45 platser

SALONGEN

6 platser

LOGEN

4 platser