Våra rum

Vad erbjuds?

Hos Biblioteket11 har vi upplägg som passar allt från frukostmöten och frukostseminarium till styrelsemöten, föreläsningar, workshops och förhandlingar.

Vi vill göra det enkelt för er att boka ett möte. Kanske vill ni bara sitta ett par timmar och sedan fortsätta ut på stan för en måltid. Det är helt okej för oss. Boka i så fall snabbt och enkelt genom mail eller telefon och välj och vraka bland de olika rummen. I alla våra rum finns tillgång till block, pennor, kaffe, te och vatten samt möjlighet att beställa till fika, lunch & middag.

Vi tar gärna fram ett skräddarsytt koncept för er konferens eller ert möte. Här kan vi nyttja Passagen och duka upp en härlig buffé, en mysig middag eller kanske en vegetarisk lunch. Ni önskar och vi skräddarsyr ert möte. Vi har samarbete med flera topprestauranger runt omkring för direktleverans av vällagade och goda måltider. Är ni en större grupp abonnerar vi hela Biblioteket11 och då har möjlighet att röra er fritt mellan de olika rummen och känna er helt som hemma.

Våra rum

KLUBBRUMMET

22 platser

ORANGERIET

45 platser

GALLERIET

6 platser

GATE 11

4 platser

PASSAGEN

45 platser

SALONGEN

6 platser

LOGEN

4 platser